Femei pe Mătăsari, ediţia a şaptea: trei zile de vacanţă urbană în Bucureşti, cu expoziţii şi „un colţ magic din universul Placebo“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO www.morisca.ro
FOTO www.morisca.ro

„Femei pe Mătăsari“ ajunge, anul acesta, la cea de-a şaptea ediţie. Urmează trei zile de vacanţă urbană, cu multe noutăţi, surprize şi, mai ales, cu o nouă abordare a străzii bazată pe o altfel de integrare a distracţiei în cadrul comunităţii, o altfel de sincronizare a spaţiilor de locuit cu cele de exprimare artistică.

„Hai să arătăm din nou lumii frumuseţea străzii Mătăsari“ - este sloganul Asociaţiei BENEVA, care îşi propune ca prin proiectele culturale, educaţionale şi sociale să dea un suflu nou societăţii şi să aducă la un loc cât mai mulţi oameni deschişi către artă şi cultură. Iată că strada Mătăsari prinde din nou viaţă, pentru a şaptea oară, în acest weekend. Vor fi concerte, expoziţii, acest colţ al Bucureştiului se va transforma într-un loc de întâlnire pentru iubitorii de muzică şi de artă. Festivalul „Femei pe Mătăsari“ a crescut cu fiecare an şi a ajuns astăzi să îmbine firesc feminismul cel bun, cultura, istoriile mici şi buna dispoziţie.

Strada Mătăsari se transformă, în acest sfârşit de săptămână, în epicentrul poveştilor şi al bunei dispoziţii, într-un firesc amestec de cultură, educaţie, modă, concerte şi jocuri.

Vor expune artişti, fotografi, designeri, creativi de orice fel. Organizatorii promit un eveniment urban care şterge prejudecăţi şi redefineşte o stradă prin artă, cultură şi prin meşteşug.

Totodată, va fi amenajat şi un „colţ magic, din universul Placebo“, în aşteptarea marelui concert aniversar de pe 28 iunie, de la Arenele Romane. În premieră, organizatorii vin în întâmpinarea fanilor cu o soluţie inedită: doar în cadrul „Femeilor pe Mătăsari“, în acest sfârşit de săptămână, aceştia îşi vor putea achiziţiona bilete în rate (vineri, între orele 20.00 - 23.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 13.00 - 22.00).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite