E ziua copilului dvs? Oferiţi-i o petrecere ca la carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se apropie ziua de naştere sau onomastica odorului, am ceva bani, n-am însă timp şi de organizarea unei petreceri, îşi spun din ce în ce mai des părinţii ocupaţi până peste cap. Din

Se apropie ziua de naştere sau onomastica odorului, am ceva bani, n-am însă timp şi de organizarea unei petreceri, îşi spun din ce în ce mai des părinţii ocupaţi până peste cap. Din fericire, în ultima vreme, paleta de servicii din Bucureşti s-a diversificat, cu asupra măsură, oferind idei şi propuneri pentru toate pungile şi toate gusturile. A apărut şi o serie de firme specializate în organizarea unor petreceri de neuitat pentru micuţi. Dacă postul pe care-l ocupaţi sau societatea unde lucraţi vă răpeşte aproape tot timpul, pregătiţi-vă câteva zeci de milioane. Restul, vorba reclamei, îl face firma la care apelaţi.
Torturi personalizate şi lumânări cântătoare
Dacă vreţi să vă încântaţi fetiţa sau băieţelul cu un tort personalizat, trebuie să plătiţi 15 RON în plus faţă de preţul unui tort obişnuit, care este 350 RON. Adăugaţi şi câteva lumânări muzicale, care costă şi ele 14 RON. Dar bucuria copilului şi admiraţia invitaţilor sunt uneori nepreţuite. Distracţia, dar şi cheltuiala adevărată încep însă odată cu apariţia animatorilor.
Pictatul pe faţă şi împletitul baloanelor, secretele reuşitei
Ca să-i binedispună pe copii, să-i picteze pe faţă, să împletească baloane, animatorii cer între 200 şi 680 RON/oră. Chiar dacă ambianţa e asigurată, petrecerea nu poate fi perfectă fără decoraţiuni speciale. Nu vă puteţi lipsi de baloane colorate cu heliu, de ghirlande, confetti şi coifuri care costă toate în jur de 500 RON.
Ultima noutate: karaoke la domiciliu
Pentru ca micuţii să se simtă adevărate vedete, firmele au pregătit şi programe de cântec şi karaoke pentru care trebuie să mai scoateţi din buzunar încă 320 RON. E bine însă ca dv., cei mari, să vă protejaţi urechile.Firmele pot oferi copiilor şi cadouri, dar aici preţul creşte, vorba proverbului: "Alţi bani, altă distracţie!". Nici adulţii n-au fost uitaţi, aceştia putând apela la meniuri speciale, cu preţul cuprins între 15 şi 20 RON/persoană, în timp ce odraslele se distrează.

Firme care organizează petreceri pentru copii:
n Events Day - Str. Arh. Hârjeu nr. 41, sector 2
n NoSurprises - Str. Gen. Grigore Ipătescu nr.14
n PartyKids - Str. Duetului 10-12
n PartyLand - Bd. Regina Maria nr.2

Sugestie
În general, petrecerea se organizează pe o durată de trei ore. Dacă vreţi să scutiţi ceva bănuţi este indicat să serbaţi ziua copilului în perioada luni-vineri, când veţi plăti mai puţin, pentru că în weekend unele firme aplică tarife mai mari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite