„E coadă la carte“ - un eveniment organizat pentru iubitorii de lectură vineri, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Participan'ii vor primi o carte cadou din partea editurii. FOTO Adevărul
Participan'ii vor primi o carte cadou din partea editurii. FOTO Adevărul

Evenimentul „E coadă la carte“ va avea loc vineri, de la ora 17.00, în faţa librăriei Litera de pe Bulevardul Magheru din Capitală, unde participanţii vor primi câte o carte cadou din partea editurii.

Editura Litera îi învită pe pasionaţii de lectură şi pe toţi cei care nu se dau înapoi să ofere cărţilor câteva ore din viaţa lor să vină la "coada de carte". Astfel, iubitorii de lectură pot câştiga una din cele 5.000 de „cărţi bune“ pe care editura le pune la bătaie.

Când îi va veni rândul, fiecare participant va primi o carte-cadou din partea editurii Litera. De asemenea, vor fi premiate cele mai inedite răspunsuri la provocările la care vor fi supuşi cei prezenţi, iar cel mai argumentat răspuns la intrebarea „De ce citesc?“ va fi recompensat cu un premiu de excepţie: 365 de cărţi de citit într-un an. În plus, fiecare participant va primi un voucher cu 20% reducere la toată oferta librăriei Litera, pe care îl va putea folosi până pe 24 decembrie.

De asemenea, până ce participanţilor le va veni rândul să primească una dintre cele 5.000 de cărţi oferite, aceştia au ocazia să discute despre volumele preferate, să comenteze noile apariţii, cartea devenind pentru câteva ore „ştirea zilei“, cel mai important subiect de dezbatere.

Cele 5.000 de cărţi oferite în cadrul campaniei fac parte din colecţiile de ficţiune şi nonficţiune ale editurii - Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toţi, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira -, colecţiile de călătorie - Cartoville - şi cărţi practice şi pentru copii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite