Doi copii teribilişti de 13 ani au pus pe jar autorităţile, după o alertă falsă cu bombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile au trimis la faţa locului o echipă de genişti şi mia multe echipaje de poliţie. Foto Adevărul
Autorităţile au trimis la faţa locului o echipă de genişti şi mia multe echipaje de poliţie. Foto Adevărul

Inconştienţa unor copii de doar 13 ani, care au lipit la intrarea într-un imobil o hârtie cu textul "Bombă în bloc" a pus pe jar autorităţile din Bucureşti care au mobilizat o echipă de pirotehniştii şi anchetatori. Cei doi copii au fost ridicaţi de poliţişti, joi, înformează Poliţia Capitalei.

Afişul a fost găsit de femeia de serviciu a unui bloc de pe strada Liviu Rebreanu din sectorul 3 a găsit joi dimineaţă, care a anunţat poliţia prin intermediul numărului de urgenţă 112, iar la faţa locului au fost trimişi pirotehnişti şi mai multe echipe de poliţişti.

În timp ce pirotehniştii verificau spaţiile comune şi zonele din apropierea imobilului, poliţiştii Secţiei 23 au descoperit că hârtia respectivă fusese lipită de doi copii în vârstă de 13 ani, unul dintre aceştia fiind mutat de curând în blocul respectiv.

Anchetatorii au decis ca cei doi copii teribilişti, care sunt veri, să fie ridicaţi şi duşi la secţie. Aceştia au povestit poliţiştilor că le-a venit ideea după ce au observat că persoanele în vârstă care locuiesc în imobil sunt foarte curioase şi se tem de străini, drept pentru care au hotărât să le sperie.

Copiii au fost încredinţaţi părinţilor, care au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei pentru lipsă de supraveghere a minorului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite