Cum să faci fursecuri în timp record. Celebra reţetă a „celor cinci“, care transformă coca în fursecuri delicioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei care vor să îşi pregătească nişte fursecuri delicioase în timp record trebuie să ştie că o pot face foarte simplu cu ingredinte pe care le are în casă orice gospodină. „Adevărul“ vă prezintă astăzi în câţiva paşi o reţetă simplă de fursecuri delicoase cu stafide.

Înainte de orice trebuie să ştiţi că puteţi face nişte fursecuri delicioase în timp record. Tot ce vă trebuie este puţină îndemânare şi câteva ingredinete simple pe care le găsiţi în bucătărie.

Reţeta celor cinci

Gospodinele au intitulat-o reţeta celor cinci şi povestesc că dacă o urmaţi ca la carte nu aveţi cum să daţi greş. În primul rând trebuie să luaţi un bol încăpător şi o ceşcuţă mică de cafea. Desigur, aceasta trebuie să fie goală şi să vă ajute doar la măsurarea cantităţilor necesare pentru prepararea fursecurilor.

Trebuie să pregătiţi cinci ouă pe care să le puneţi în bol alături de cinci ceşcuţe de ulei, cinci de făină şi cinci de zahăr. Cu ajutorul unui mixer trebuie să bateţi bine ingredinetele până se formează un aluat consistent pe care să îl aromaţi cu ajutorul esenţei de rom. De asemenea, pentru ca fursecurile să fie fragede şi să nu se întărească după ce le scoateţi din cuptor trebuie să adaugaţi bicarbonat de sodiu pe care să „îl stingeţi“ cu o linguriţă de oţet.

Amestecaţi din nou aluatul cu ajutorul mixerului şi după trei minute pregătiţi o tavă. Cu ajutorul unei linguriţe luaţi aluatul preparat şi îl puneţi în tavă în formă de cerculeţe mici. În vârf, adăugaţi stafide după preferinţe. Lăsaţi fursecurile la cuptor câteva minute, după care le aşezaţi pe o farfurie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite