Copiii din nouă centre din Capitală se întrec în împodobit brazii. Arbitru va fi Moş Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de copii din nouă centre din Capitală vor participa duminică, 15 decembrie, de la ora 13.30, la un concurs de împodobit brazi organizat de MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group România, în noua piaţă Obor.

Concursul organizat duminică, 15 decembrie, care relansează astfel campania „Împarte bucurie!”, va fi moderat de „Magicianul” Marian Râlea. 

Competiţia se va desfăşura în expoziţia de brazi cu vânzare a Silva Group România din Noua Piaţă Obor, la ora 13:30.

Echipele participante, formate din aproximativ şase copii de la fiecare centru, se vor întrece timp de 45 minute în a împodobi cei nouă brazi naturali, iar Moş Crăciun va desemna echipa câştigătoare.

Toate echipele vor pleca cu bradul pe care l-au împodobit, în timp ce copiii de la centrele care se clasează pe primele trei locuri vor primi cadouri speciale. Cei mai mulţi participanţi vor veni din şase centre din Sectorul 2.

MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group România care organizează un concurs de împodobit brazi între casele de copii, oferă cumpărătorilor posibilitatea de a dona pomi de Crăciun persoanelor mai puţin favorizate din case de copii sau cămine de bătrani, reducând preţurile cu 50% pentru pomii de iarnă achiziţionaţi în scop caritabil şi asigurând livrarea gratuit la locaţiile indicate de donatori. Organizatorii au pregătit şi numeroase surprize şi cadouri pentru echipele de copii, cu sprijinul partenerilor: Inside Division, Kindergarten 2000, Scorilo Turism şi Vertical Spirit.

„Ne dorim ca în urma campaniei “Împarte bucurie!”, să simtă farmecul Crăciunului şi cei mai puţin favorizaţi de soartă. Credem că un brad natural împodobit va reda speranţa şi bucuria de a trăi celor care îşi vor petrece sărbătorile de iarnă în case de copii, cămine de bătrâni sau alte centre de protecţie socială”, a declarat Ovidiu Neacşu, Director de Vânzări al Silva Group România.

Campania „Împarte bucurie!” beneficiază de sprijinul unor instituţii, fundaţii şi asociaţii dedicate serviciilor sociale: Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4, Hospice Casa Speranţei, Asociaţia Inima Copiilor, SOS Satele Copiilor, Fundaţia Sf. Macrina, Asociaţia Sf. Stelian.

Parteneri la organizarea concursului de împodobit brazi sunt: compania Inside Division, deţinătoarea brandului Gift Idea care reuneşte site-urile cadouri-craciun.ro şi cadouri-paste.ro, Kindergarten 2000, agenţia de turism Scorilo Turism şi Vertical Spirit.

 Toţi cei care doresc să se implice în campania „Împarte bucurie!” pot afla mai multe informaţii trimiţând un mail la adresa office@silva-group.com sau sunând numărul de telefon 021 250 40 78.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite