Bucureştiul, bântuit în noaptea de Halloween. Vampiri, vârcolaci şi piraţi ocupă străzile Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vineri noapte începe petrecerea de Halloween din acest an FOTO Eduard Enea
Vineri noapte începe petrecerea de Halloween din acest an FOTO Eduard Enea

Vineri, 31 octombrie, Bucureştiul se îmbracă în straie de sărbătoare şi începe petrecerea de Halloween. Terasele şi barurile din Capitală se transformă în „locuri bântuite“, iar ospătarii vor fi persoaneje legendare pentru o noapte.

Cel mai fierbinte punct de pe harta distracţiei din Capitală va fi şi în acest an Centrul Vechi. Aici, terasele, restaurantele şi barurile vor luate cu asalt de personaje care mai de care mai „înfiorătoare“. Vrăjitoare, piraţi şi o mulţime de dovleci ciopliţi îi vor întâmpina pe bucureştenii care vor să petreacă noapta de Halloween la una dintre terasele din Centrul Istoric.

Mallurile se transformă în case bântuite

Centrele comerciale din Capitală sunt pregătite pentru Halloween, iar reprezentanţii Sun Plaza au anunţat deja că vineri, 31 octombrie, în intervalul orar 17.00-20.00, vor deschidele porţile către o „lume neobişnuită“. Aici, vor fi organizate ateliere de confecţionat decoraţii specifice sărbătorii, cei mici se pot bucura de şedinte de face painting tematic, putând, de asemenea, să ia parte la dansuri de Halloween. Pentru cei mari vor fi organizate sesiuni de make-up tematic profesionist, dar şi ateliere de chiromanţie şi de tarot. 

Mall Vitan se îmbracă şi el în straie bântuite şi se pregăteşte pentru trei zile de distracţie. Aici, vor avea loc ateliere creative de pictat dovleci şi confecţionat măşti înfricoşătoare, întâlniri şi dansuri înfiorătoare cu însuşi Contele Dracula şi Vrăjitoarele.

Vampiri şi vârcolaci pe străzile oraşului

Vineri noapte, de la ora 21.00, pe strada Batistei va avea loc o petrecere spectaculoasă la care vor lua parte vampire şi vârcolaci. „Dacă vii costumat şi ne anunţi şi pe noi apăsând butonul “join”, prima băutură este din partea casei, un cocktail Poltergeist, suficient de horror încât să îţi sperie şi ficatul. Vino însoţit de prieteni, până în ora 23.00 şi intrarea este liberă pentru toată gaşca“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite