Bucureşti: Poteraş, singurul primar romantic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar edilul sectorului 6 le-a pregătit o surpriză celor cuplurilor care se vor căsători mâine, de Ziua Îndrăgostiţilor. Cristian Poteraş le oferă în dar însurăţeilor o excursie la Sinaia, în timp ce pentru restul primarilor de la sectoarele Capitalei, Ziua Îndrăgostiţilor este una obişnuită care nu merită marcată.

Un număr record de cupluri - 21- vor spune mâine un „Da“ hotărât, la Casa de Căsătorii a Primăriei Sectorului 6. Şi pentru ca evenimentul să nu treacă neobservat, instituţia le-a pregătit viitorilor soţi o surpriză. „Vom oferi tinerilor căsătoriţi un certificat de îndrăgostiţi şi un voucher pentru o excurie de o zi la Sinaia.

Excursia va avea loc cel mai probabil, în două săptămâni, pentru că unele cupluri vor pleca în luna de miere imediat după nută. Sunt asigurate transportul şi masa de prânz la restaurant“, a spus purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mirela Buzarin.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Sectorului 6, pe lângă sărbătoarea unirii destinelor alături de femeia iubită, trei dintre gineri poartă şi numele Sfântului Valentin. „Ziua Îndrăgostiţilor va avea pentru aceste cupluri o semnificaţie dublă de acum încolo: ziua căsătoriei şi ziua numelui. Nu vor mai avea scuze dacă uită să cumpere cadouri“, a declarat Poteraş.

Piedone oficiază căsătorii de probă la hipermarket

Edilul sectorului 4, Cristian Popescu- Piedone va cununa mâine, de la ora 11.00, nouă cupluri, la Casa de Căsătorii a Pimăriei Sectorului 4. După-amiază, însă, la ora 15.00, va organiza căsătorii valabile doar o zi, la Centrul Comercial Carrefour Vitantis din zona Vitan-Bârzeşti.

„Tinerii care se vor căsători pentru o zi, de probă, vor primi certificate de îndrăgostiţi. Dacă se vor decide că sunt făcuţi unul pentru altul, primarul îi va căsători pentru tot restul vieţii, în următoarea perioadă“, a declarat, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 4, Cristina Claudia Popa.

Chiliman şi Onţanu, tradiţionalişti
Ziua Îndrăgostiţilor va trece neobservată însă pe la unele primării. Pentru edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, Valentine’s Day este o zi ca toate celelalte. „Nu organizăm nimic special. Avem doar târgul cu cadouri pentru îndrăgostiţi din Parcul Kiseleff. În plus, mâine nu se lucrează, fiind duminică. Vom sărbători însă Dragobetele prin petrecerea deja celebră «Nunta de Aur», unde vor participa cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1, Alexandru Ichim.

Şi edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, este conservator, preferând să celebreze Dragobetele românesc şi nu o sărbătoare împrumutată. Potrivit reprezentantului instituţiei, Mariana Georgescu, nu au fost solicitări pentru oficializarea de căsătorii în această zi. Edilii sectorului 3 şi 5, Liviu Negoiţă şi Marian Vanghelie, nu vor organiza ceva care să marcheze Ziua Îndrăgostiţilor şi nu au nimic în plan pentru Dragobete.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite