Weekendul concertelor în Capitală: trupa Scorpions vine în Bucureşti, Ştefan Bănică Jr cântă la Sala Palatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai cunoscută trupă de hard rock din Germania, Scorpions, va concerta, sâmbătă, la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, în turneul „Rock’n Roll Forever“, început în luna septembrie.

Concertul va fi unul de excepţie, iar în deschidere va urca pe scenă formaţia Trooper, invitata celor de la Scorpions. De asemenea, invitatul special al trupei este Mihai Georgescu, solistul de la Bere Gratis.

O categorie de bilete, sold-out

Preţul biletelor la concertul de sâmbătă începe de la 150 de lei pentru categoria Normal Circle, însă au fost deja vândute toate biletele. Golden Circle este a doua categorie, iar preţul unui bilet costă 250 de lei, în timp ce pentru VIP fanii trupei trebuie să plătească 325 de lei. Cel mai scump sector este Super VIP, unde un bilet costă 400 de lei.

Peste 45 de ani de carieră

Revenirea trupei germane în România este destul de surprinzătoare după ce în 2011 componenţii formaţiei şi-au anunţat retragerea din activitate printr-un turneu-gigant, „Get Your Sting And Blackout World Tour“, marcând o carieră ce s-a întins pe o perioadă de mai bine de 45 de ani. Recent, trupa Scorpions a fost invitată pentru deschiderea oficială a Cluj Arena.

Succesul înregistrat cu albumul „Sting in the Tail“ a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena mondială a muzicii rock. Dragostea şi admiraţia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei Scorpions să plece într-un nou turneu numit „Rock’n Roll Forever“.

Ştefan Bănică Jr, la Sala Palatului

Pentru al doisprezecelea an consecutiv, Ştefan Bănică Jr continuă seria concertelor extraordinare de Crăciun. În acest an, spectacolele marca Ştefan Bănică se desfăşoară sub titulatura „Alerg printre stele“, după numele celui mai recent hit al cântăreţului. 

Astfel, vineri, sâmbătă şi duminică, artistul îşi aşteaptă fanii la Sala Palatului din Capitală, începând cu ora 19.30, cu o atmosfera de poveste, pentru a petrece seri de neuitat, pline de energie. 

Pe aceeaşi temă:

The Scorpions renunţă la ideea de a se retrage

Trupa Scorpions revine la Bucureşti

Concertele lunii decembrie în Bucureşti: Jose Carreras, Ştefan Bănică, Scorpions şi Morcheeba

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite