Ajutoare europene, în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoarele europene se vor oferi persoanelor din sectorul 3 începând cu 25 noiembrie FOTO Adevărul
Ajutoarele europene se vor oferi persoanelor din sectorul 3 începând cu 25 noiembrie FOTO Adevărul

Primăria Sectorului 3 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va distribui, în perioada 25 noiembrie 2013 - 31 martie 2014, ajutoare alimentare în cadrul programului PEAD 2013.

Ajutoarele PEAD (Planul european de ajutorare pentru persoanele cele mai defavorizate din România) constau în următoarele alimente: făină, mălai, zahăr, paste făinoase, roşii în suc propriu, zacuscă, conserve de carne de porc şi ulei, anunţă administraţia locală.

Persoanele care beneficiază de aceste ajutoare sunt:

-         persoanele cu grad de handicap I (grav) ;
-         persoanele cu grad de handicap II (accentuat);
-         familiile sau persoanele singure care beneficiază de ajutor social privind venitul minim garantat acordat în baza Legii 416/2001;
-         revoluţionarii din Decembrie 1989 şi urmaşii acestora.

Produsele se distribuie în baza actului de identitate în original al solicitantului (în cazul copiilor, certificatul de naştere în original).

Distribuirea produselor alimentare se face pe bază de bon de ordine cu valabilitate pentru ziua în curs, în punctul de distribuţie din Calea Vitan nr. 242, lângă staţia RATB „Pod Vitan”. Programul de lucru este de luni până joi, între orele 08.00-16.00 şi vineri între orele 08.00-13.00.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite