Aglomeraţie la metrou după ce un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. Călătorii, nemulţumiţi de întârzieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peroanele au devenit neîncăpătoare FOTO Facebook / Leca Eugenia
Peroanele au devenit neîncăpătoare FOTO Facebook / Leca Eugenia

Circulaţia metroului a fost perturbată joi dimineaţă pe magistrala 1, după ce un bărbat s-a aruncat în faţa trenului la staţia Izvor.

UPDATE „Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată conform graficului normal, începând cu ora 08:36. Până la acest moment, Metrorex a reorganizat circulaţia trenurilor de metrou pe Magistralele 1 şi 3 în sistem pendulă, pe un singur fir, astfel încât instituţiile abilitate să îşi poată desfăşura cercetările ce se impun în astfel de cazuri”, informează Metrorex.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit după ce a sărit pe şine, potrivit Digi24, blocând circulaţia la oră de vârf. Pompierii au ajuns la faţa locului, iar garniturile sunt blocate. 

Călătorii de pe magistralele 1 şi 3 aşteaptă deja de câteva zeci de minute. Aceştia au fost anunţaţi că „din motive independente de Metrorex, circulaţia trenurilor funcţionează cu întârziere.” Fără să ştie cauza întârzierii, călătorii aflaţi pe peron au protestat la anunţul angajaţilor Metrorex, 

„Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulaţie au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în staţia de metrou Izvor (în direcţia Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulaţia trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul săafecteze cât mai puţin călătorii”, informează Metrorex.

Pe Facebook au apărut imagini cu efectele întârzierii trenurilor, peroanele devenind neîncăpătoare. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite