Accident grav în Bucureşti: 3 maşini au luat foc. O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alta se află în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a petrecut în Bucureşti, pe Strada Baicului din Sectorul 2. Conform primelor informaţii, o persoană şi-a pierut viaţa, iar o tânără de 18 ani se află în stare gravă. Poliţia a declarat că îl caută pe şoferul care a produs accidentul.

Accidentul rutier, urmat de incendiu, a avut loc pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Capitalei.

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, suferind arsuri pe mare parte din suprafaţa corpului şi fiind preluată de o ambulanţă SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca.

Potrivit martorilor, ar mai exista alte patru persoane rănite, dar nu au fost identificate la faţa locului de către echipajele de intervenţie, arată primele informaţii transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov şi de Brigada Rutieră.

Potrivit reprezentanţilor ISU, în urma incendiului au ars trei maşini, la această oră incendiul fiind lichidat.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că în acest moment femeia şi tânăra de 18 ani sunt singurele victime pentru care au intervenit echipajele SMURD, dar, potrivit martorilor, ar mai exista şi alte persoane rănite, care nu au fost identificate de către echipajele de intervenţie ajunse la faţa locului.

De altfel, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei spun că în accident ar mai fi fost rănite alte patru persoane. 

Totodată, Brigada Rutieră afirmă că, în total, au fost cuprinse de incendiu cinci maşini. Incendiul s-a declanşat după impactul a două autovehicule, iar ulterior focul s-a extins la alte trei maşini parcate.

image
image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite