Ilan Şor îi cere primarului interimar al Chişinăului să-i permită modernizarea tuturor trecerilor subterane de la Botanica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilan Sor

Liderul Partidul Politic ŞOR, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, a depus un demers la Primăria Chişinău luni, 13 mai, în care îi solicită să-i permită să modernizeze toate trecerile subterane de pietoni din sectorul Botanica.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Partidul ŞOR, în scrisoarea transmisă primarului interimar, Ruslan Codreanu, semnatarii menţionează că au primit multiple adresări din partea locuitorilor oraşului în care le solicită să contribuie la rezolvarea acestei probleme stringente. 

„Depunem prezentul demers ca urmare a numeroaselor adresări din partea locuitorilor sectorului Botanica al municipiului Chişinău, pe marginea unui subiect care necesită, în opinia noastră, o atenţie sporită. Este vorba de trecerile pietonale subterane care se află într-o stare deplorabilă, iar unele dintre ele prezintă chiar un risc sporit pentru viaţa şi securitatea oamenilor”, se arată în document.

Ilan Şor susţine că „la realizarea acestui proiect, ne vom ghida de experienţa noastră pozitivă, obţinută în urma implementării cu succes a proiectului-pilot de modernizare a trecerii subterane din orăşelul „Aeroport” al mun. Chişinău, în mai 2019”.

În comunicat se spune că Partidul Politic ŞOR şi Compania Avia-Invest au inaugurat săptămâna trecută trecerea subterană pentru din orăşelul Aeroport, unde „a fost restabilit sistemul de evacuare a apelor pluviale, au fost reconstruite complet scările, a fost instalată iluminarea şi au fost montate rampe pentru persoanele cu nevoi speciale”.

La inaugurare, Ilan Şor a anunţat că la multiplele demersuri ale cetăţenilor îi va solicita administraţiei publice locale permisiunea că modernizeze toate trecerile pietonale de la Botanica.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite