Andrei Năstase: Colaborarea cu partidul lui Plahotniuc este exclusă. Sper că şi în formaţiunea Maiei Sandu se gândeşte la fel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PPDA, Andrei Năstase, susţine ferm că formaţiunea sa nu va colabora niciodată cu PDM şi speră că şi PAS, condus de către Maia Sandu, va proceda la fel.

„Este unul dintre angajamentele ferme care stau la baza alianţei noastre electorale pe care am declarat-o anume în vederea preluării puterii şi producerii schimbării. Platforma Demnitate şi Adevăr nu face alianţe pentru a putea concura pentru preşedinţie sau pentru a accede în parlament. Obiectivul pe care l-am urmărit în permanenţă a fost şi rămâne consolidarea forţelor politice şi civice în vederea scoaterii din captivitate a ţării”, a declarat Andrei Năstase într-un interviu pentru JurnalTV.

Opozantul a vorbit şi despre planurile electorale ale celor din PDM, specificând că alegătorii sunt grupaţi în două categorii - „cei gospodari şi cei alcoolici”. 

„Termenii nu-mi aparţin, cu ei operează autorii strategiei PD şi personal oligarhul (Vlad Plahotniuc). Pentru a coopta prima categorie, se va recurge la corupere prin alocare de bani bugetari comunităţilor – vor fi reparate drumuri, acoperişuri, grădiniţe, etc. Cea de-a doua categorie de cetăţeni va fi „convinsă” cu băuturi alcoolice, frigărui, pomeni electorale şi o sută-două de lei. Acest mecanism va fi aplicat la nivelul întregii ţări”, a menţionat preşedintele PPDA.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite