Consilierul Ion Duca neagă că l-ar fi determinat pe primarul Mihai Lari să se sinucidă

Consilierul Ion Duca neagă
că l-ar fi determinat pe primarul Mihai Lari să se sinucidă

Consilierul local din oraşul Sângera, reprezentant al Partidului Politic Partidul Nostru, Ion Duca, neagă că l-ar fi determinat pe primarul Mihai Lari la suicid şi spune că va acţiona în judecată publicaţia care a lansat astfel de insinuări.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei conferinţe de presă, consilierul a spus că şi un post de televiziune a difuzat timp de o zi informaţii că primarul de Sângera ar fi fost asasinat, iar în materiale în cauză a fost amintit şi numele său, transmite IPN.
 
Potrivit consilierului, mass-medica nu avea dreptul să lanseze insinuări în lipsa unor dovezi sau în lipsa unor concluzii ale anchetei. Ion Duca spune că a aflat din presă despre cauza penală intentată în acest caz şi că nu este vizat în niciun fel. Mai mult, nici nu era în ţară când s-a produs tragedia. Alesul local, care este şi profesor la liceul din localitate, a crede că toate insinuările care îl vizează au avut drept scop să-i prejudicieze imaginea. Alesul local îşi rezervă dreptul să-şi facă dreptate pe toate căile legale, inclusiv să remită o cere de chemare în judecată a ziarului care i-ar fi lezat onoarea şi demnitatea.
 
Vicepreşedintele formaţiunii, Ilian Caşu, a declarat că PPPN regretă profund că o publicaţie a mediatizat un material tendenţios, prin care se lansează ipoteză că prin activitatea sa în Consiliu local Sângera, Ion Duca l-ar fi determinat la suicid pe Mihai Lari. Politicianul s-a referit şi la unele posturi TV, menţionând că „reprezentanţii holdingului regimului, ca şi stăpânul lor, s-au transformat în judecători şi procurori, venind cu ipoteze, găsind vinovaţii de suicid”.
 
Primarul Mihai Lari, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit împuşcat aproximativ acum două săptămâni în propria locuinţă. Preliminar oamenii legii au stabilit că edilul s-ar fi sinucis cu arma pe care o deţinea legal, însă în acest caz a fost pornită urmărirea penală în baza articolului care prevede determinarea la sinucidere.
 
citeste totul despre: