Udrea nu mai vine mâine în Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea şi-a anulat vizita în judeţul Sălaj, din cauza problemelor din Moldova. Din fericire, ministrul se va achita de obligaţiiel ce făceau obiectul vizitei, chiar dacă nu se va face un eveniment media din asta.   

Elena Udrea nu va mai ajunge mâine în judeţul Sălaj, deoarece a fost convocată pentru o şedinţă urgentă de Guvern pe marginea inundaţiilor din Moldova.

Andreea Atanasiu, expert comunicare în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, a menţionat că – deşi nu în cadru oficial – ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului va semna finanţarea din fonduri europene pentru mai multe investiţii din Sălaj, care se vor derula prin Programul Operaţional Regional (POR).

Astfel, proiectele „Modernizarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orăşenesc Şimleu Silvaniei”, „Reabilitarea Drumului Judeţean 108 A Românaşi – Creaca – Jibou – Benesat” şi cel referitor la „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţia în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord” vor fi implementate cât de curând, a spus Atanasiu.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite