CNS este singurul liceu din Sălaj care a primit de la Ministerul Educaţiei Diplomă de Excelenţă Instituţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diploma recunoaşte rezultatele obţinute de colegiu şi este însoţită de un premiu în bani de 10.000 de lei, ce vor putea fi folosiţi pentru dotări.

Colegiul Naţional „Silvania“ a primit Diplomă de Excelenţă Instituţională, distincţie instituită luna trecută de Ministerul Educaţiei pentru evidenţierea şcolilor cu tradiţie, dar şi cu rezultate. Astfel, principalele condiţii pentru depunerea candidaturii au fost o vechime de cel puţin o sută de ani de activitate în acelaşi nivel de pregătire şi rezultate de excepţie în pregătirea elevilor.

Din Sălaj, CNS este singura unitate de învăţământ care primeşte această disticţie – susţine inspectroul şcolar general Ioan Abrudan.                      

Primii pe Ardeal la medii

Conform unui top naţional realizat pe baza mediilor de admitere la liceu, a celor de la bacalaureat şi a rezultatelor de la olimpiadele naţionale, CNS se clasează pe un onorant loc 20, fiind al doilea liceu din Ardeal, după Colegiul „Emil Racoviţă“ din Cluj. În alt top, realizat doar pe baza mediilor de admitere şi de bacalaureat, CNS apare pe locul 25 naţional, dar primul la nivleul Ardealului.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite