Turnu Severin: Patru noi investiții în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Patru noi investiții în municipiu
Turnu Severin: Patru noi investiții în municipiu

În perioada imediat următoare, conform declarațiilor viceprimarului municipiului Severin, Mircea Grosu, vor demara lucrările la alte patru mari investiții în oraș. Este vorba de reabilitarea a două parcuri, construirea unei noi săli de sport, dar și a unui sens giratoriu.

Referitor la parcuri, viceprimarul susține că este nevoie de reabilitarea parcurilor „Popa Şapcă” şi „Loussane”, parcuri ce de câţiva ani servesc doar pentru depozitarea gunoaielor de către locuitorii din zonele respective şi pentru adăpostul câinilor vagabonzi. „Cele două parcuri sunt o ruşine pentru municipiul nostru. Trebuie să oferim populaţiei un minim de confort atunci când ies din locuinţe”, susţine Mircea Grosu. În ceea ce priveşte construirea unei noi săli de sport, viceprimarul susţuine că oraşul are nevoie de astfel de locuri unde tinerii şi copii să poată să-şi petreacă o parte a timpului liber.

Cât despre noul sens giratoriu, acesta va fi construit la intersecţia străzii Independenţei cu Splai Mihai Viteazu. „Circulaţia în zonă se desfăşoară cu dificultate, cele două artere fiind foarte solicitate din acest punct de vedere. Mai mult, în zonă se construieşte şi o modernă fântână arteziană, lângă care va fi un frumos parc şi drept urmare este nevoie de o mai bună fluidizare a traficului rutier aici”, a mai adăugat viceprimarul. Toate aceste patru lucrări ce vor să schimbe în bine faţa municipiului, vor costa conform declaraţiilor vicelui, în jur de 700 de miliarde lei vechi. „Aceşti bani vor veni prin proiecte finanţate de Uniunea Europeană, aceste investiţii fiind necesare pentru locuitorii oraşului”, a mai declarat Mircea Grosu.  

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite