GALERIE FOTO Plajele din Rezervaţia Delta Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În judeţul Tulcea există doar o plajă autoritzată: Portiţa. În Rezervaţia Biosferei Delta Dunării mai există alte trei plaje virgine: Sfântu Gheorghe, Corbu şi Vadu. Dacă fentezi ţânţarii, marii inamici ai turiştilor şi dacă îţi alegi o zonă autorizată pentru turism, atunci delta este la picioarele tale

Ca să ajungi la Sulina trebuie doar să iei pasagerul care te va duce exact pe faleza celui mai estic oraş al ţării. Pentru a ajunge la Portiţa va trebui să mergi prima dată cu maşina până în Jurilovca, iar de acolo va trebui să iei o şalupă care te trece Razelmul până pe plajă. Pentru Corbu şi Vadu, cea mai scurtă cale de acces este pe drumul E 87, iar apoi pe la Mihai Viteazu.

image

Click pe poze pentru a vedea fotogaleria

Reguli pentru Delta Dunării

Pentru a face plajă în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării trebuie să achiţi, pentru început, taxa de acces în perimetrul rezervaţiei (de 5 lei pe zi sau 30 de lei pentru un an). De asemenea, dacă vrei să ajungi cu maşina, va trebui să plăteşti taxa de acces pentru maşină (10 lei pe zi), dar va trebui să laşi maşina în locuri special amenajate.

Află din Adevărul de Tulcea de azi regulile pe care trebuie să le respecţi pentru a ajunge pe aceste plaje.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite