Timișorenii pot câștiga mii de euro la cursa celor 6.000 de rățuște de pe Bega

Bega Bulevard vine în faţa timişorenilor în acest sfârşit de săptămână cu o serie de concerte şi, deja tradiţionala, cursă a răţuştelor. În concurs vor intra 6.000 de răţuşte, care vor fi aruncare dintr-o autobasculantă în apele râului Bega. La linia de finish, pe câştigător îln aşteaptă 1.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul Bega Bulevard le aduce timişorenilor oportunitatea câştigării unor premii deloc de neglijat, dacă se vor înscrie în "Cursa răţuştelor" care se va desfăşura sâmbătă, de la ora 16.00. Anul acesta, cu banii strânşi după cursa răţuştelor se vor renova saloane ale Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Bega.
Cursa se va desfăşura pe un traseu cuprins între Podul Tinereţii şi Podul Traian şi va consta în două etape. Într-o primă fază, vor fi lansate la apă de către organizatori cele 30 de răţuşte sponsor, direct de pe malul Canalului Bega. După finalizarea acestei curse, având o durată de aproximativ 30 de minute, de pe Podul Tinereţii vor fi aruncate în apă 6.000 de răţuşte de concurs, dintr-o autobasculantă. Cursa poate fi urmarită de spectatori de pe cele două maluri ale canalului Bega.
Răţuştele sponsor vor participa la două competiţii diferite, acordându-se distincţii pentru cea mai frumos decorată şi pentru cea mai rapidă răţuşcă. Răţuştele sponsor decorate vor fi expuse la un stand special amenajat. Participantul care deţine numărul răţuştei care va ajunge prima la linia de sosire va câştiga marele premiu, în valoare de 1000 de EURO. Premiul al doilea constă într-un set de cauciucuri, iar premiul al treilea va fi un cadou surpriză de la BMW. În conformitate cu regulamentul de desfăşurare al cursei, prezenţa celor care au cumpărat tichete de concurs este necesară pentru acordarea eventualului premiu, deoarece câştigătorul unuia dintre premiile puse în joc va trebui să se prezinte cu biletul pentru validare în 30 minute de la anunţarea tichetelor câştigătoare. Costul unui bilet este de 5 lei.

citeste totul despre: