Tarom se adaptează pieţei şi vine cu preţuri de low-cost: 39 de euro dus întors Bucureşti-Timişoara

Tarom se adaptează pieţei şi vine cu preţuri de low-cost: 39 de euro dus întors Bucureşti-Timişoara

Aeronavă Tupolev al companiei Tarom

Venirea celor de la Ryanair înseamnă, de asemenea, sfârşitul monopolului deţinut de Tarom pe ruta Timişoara-Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania aeriană Tarom a pierdut exclusivitatea pe cele mai importante rute din România spre şi dinspre Bucureşti. Dacă pe Aeroportul Cluj operează WizzAir, dacă la Iaşi e BlueAir, au pierdut exclusivitatea şi la Timişoara unde a venit Ryanair. 
 
Cea mai mare companie low-cost din Europa, cu peste 300 de aeronave şi peste 105 milioane de clienţi în 2015, şi-a deschis, de la 1 septembrie 2016, baza de pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. 
 
Venirea celor de la Ryanair a însemnat sfârşitul monopolului deţinut de Tarom pe ruta Timişoara-Bucureşti. Aceasta a fost până atunci singura companie cu care se putea zbura în capitala României, ca atare Tarom a practicat preţuri foarte mari, tarifele depăşind 130 de euro pe cursă.
 
Ryanair a venit în sprijinul celor care au de făcut călătorii de bussines între Timişoara şi Bucureşti, la preţuri foarte avantajoase. Există două zboruri pe zi.  
 
Tarom trebuia să se adapteze şi să îşi schimbe politica comercială în funcţie de realitatea pieţei. A făcut-o şi atunci când BlueAir a anunţat tarifele pe ruta Iaşi-Bucureşti, care plecau de la 82 de euro. Tarom a venit cu o conta-ofertă de 79 de euro.
 
Tarom a anunţat acum noua ofertă de primăvară: preţuri începând de la 39 de euro pe zboruri interne şi de la 79 de euro pe zboruri internaţionale.
 
Aşadar, doar 39 de euro (dus întors cu toate taxele incluse), pentru călătorii între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava şi Timişoara. 
 
La categoria 79 de euro (dus întors) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena şi între Iaşi - Torino şi între Sibiu şi Munchen.
 
Cu 99 euro (dus intors) se poate călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.
 
Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul www.tarom.ro cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.
 
Această ofertă este valabilă în următoarele condiţii. Perioada de vânzare este până în 5 aprilie 2017, iar perioada de călătorie trebuie să fie până în 31 martie 2018.
 
Toate bilete beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kilograme (un bagaj pentru Clasa Economy) +10 kilograme bagaj de mână. Serviciile sunt gratuite la bord.
 
Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul celor de la Tarom.
 
citeste totul despre: