Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Limba Română la Evaluarea Naţională Gorj

Capacitate 2017. Rezolvarea subiectelor la Limba Română la Evaluarea Naţională Gorj

Elevii speră să obţină note foarte bună la examenul de la Limba Română

Aproape 3.000 de elevi din judeţul Gorj au susţinut, astăzi, examenul la Limba Română de la Evaluarea Naţională. 77 de elevi au absentat, astfel că 2.884 de candidaţi s-au prezentat la examen.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Elevii au fost surprinşi de subiectele de la Limba Română, mai ales că tot genul liric au avut de rezolvat şi la Simulare.
 
„Subiectele nu au fost chiar aşa de grele. A picat demonstraţia genului liric care a fost şi la simulare şi cred că ştiam toţi. Compunerea nu mi s-a părut aşa de dificilă. Cred că mulţi elevi vor lua note mari“, a spus Pavel Giurgiu, elev la Şcoala generală nr. 4 din Târgu Jiu.
 
„Nu ne aşteptam să fie acelaşi subiect ca la simulare. Sper să obţin peste 9. Mai departe vreau să merg la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu“, a precizat Alexandra, elevă la Şcoala gimnazială „Alexandru Ştefulescu“. 
 
 
„Subiectele au fost destul de simple, dar nu ne-am aşteptat deoarece şi anul trecut a fost genul liric, la simulare, la olimpiada şi acum  la Evaluare. A fost o mare surpriză. Eu am fost pregătit. Probabil că voi obţine peste 9“, a spus  
Patric Stanca, elev la aceeaşi şcoală.
 
 
citeste totul despre: