Târgu-Jiu: Cârţu i-a scos din primul 11 pe Păcurar şi Hidişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu i-a scos din primul 11 pe Păcurar şi Hidişan
Târgu-Jiu: Cârţu i-a scos din primul 11 pe Păcurar şi Hidişan

Sorin Cârţu a convocat 18 jucători în lot pentru meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. Printre titularii de la acest joc nu se regăsesc însă Păcurar şi Hidişan, jucători schimbaţi în prima repriză a meciului cu Universitatea pentru lipsă de atitudine.

Pandurii Târgu Jiu a intrat azi în cantonament la Hotel Gorjul în vederea pregătirii  jocului de duminică. Din lotul convocat de Sorin Cârţu pentru jocul cu Internaţional Curtea de Argeş fac parte jucătorii: Stanca,  Rusu, Chibulcutean, Martinovic, Cardoso , Lazic, Stângă, Murgan, Grecu, Arrieta, Stromajer,  Mingote,  Păcurar,  Nalaţi, Hidişan, Raskovic,  Popete şi Dedu. Probleme medicale mai are în acest moment doar Tiago Tremonti care a plecat în Brazilia pentru o operaţie, Ghindeanu, Kutlacic şi Tilincă fiind refăcuţi după accidentările suferite, dar nefiind încă la zi cu pregătirea.

Schimbaţi pentru lipsă de atitudine


Printre jucătorii care nu vor mai face parten din formula de start la meciul din etapa viitoare se numără patru dintre titularii de la meciul cu Universitatea Craiova. Este vorba de Popete, Raskovic, Hidişan şi Păcurar, ultimii doi fiind schimbaţi de Sorin Cârţu în prima repriză la Craiova pentru lipsă de atitudine după cum a declarat antrenorul gorjenilor: „M-au nemulţumit unii dintre ei nu pentru că au pierdut ci pentru atitudinea pe care au avut-o. Am avut o discuţie cu ei şi cred că au înţeles mesajul meu. Nu am avut pe cine remarca la ultimul meci dar măcar să fi văzut că aleargă unul din ei. Trebuie să schimbăm ceva la jocul cu Piteştiul dar mai sunt câteva zile până la meci şi avem timp.”

„Mijlocaşii mei trebuie să alerge continuu”

Primele schimbări făute s-au văzut aseară la jocul şcoală pe care Cârţu l-a programat între jucătorii din lot când la echipa titularilor n-au mai evoluat Popete, Raskovic, Păcurar şi Hidişan. Ultimi doi sunt chiar mijlocaşii despre care tehnicianul spune că n-au alergat la meciul din etapa trecută, acest a fiind motivul pentru care i-a scos din prima echipă: „Nu le-au ieşit toate lucrurile şi n-am avut reuşite tehnice şi goluri dar mijlocaşii mei trebuiau să alerge în continuu. E viziunea mea, e bună sau nu şi nu mă interesează dacă ei sunt de acord cu ea ca jucători, dar pentru mine e clar că mijlocaşii echipei mele trebuie să fie muncitorii din teren. Nu mă interesează că a pierdut atacantul mingea sau că avea voie să o piardă sau nu, el e obligat să alerge şi să o recupereze. Indiferent cine o pierde, atacantul sau fundaşul, el trebuie să alerge să o recupereze. Iar la Craiova am văzut mijlocaşi care mergeau pe teren. Nu poate exista aşa ceva, acest  e cel mai mare afront pe care îl pot aduce. Dacă mă deranjează ceva vreodată, chiar dacă iau bătaie sau câştig, e această atitudine. Nu vreau să văd jucători mergând pe teren, mai ales mijlocaşi. Poate ei au crezut că glumesc.” În locul celor excluşi din primul unsprezece pentru jocul de duminică se regăseasc acum printre titulari, Arrieta, Murgan, Rusu şi Lazic.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite