Dâmboviţa. Proxeneţi luaţi pe sus de mascaţi

Dâmboviţa. Proxeneţi luaţi pe sus de mascaţi

Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care au fost prezentaţi instanţei, aceasta hotărând arestarea lor la domiciliu pentru următoarele 30 de zile

Mascaţii au descins, miercuri, la locuinţele unor proxeneţi din comuna dâmboviţeană Mătăsaru. 6 indivizi au fost luaţi pe sus şi duşi la audieri. Oamenii legii au destructurat o reţea periculoasă de trafic de persoane, care era extrem de ramificată.

 
Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa şi procurorii DIICOT, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au cooperat şi au reuşit să-i aducă în faţa justiţiei pe cei 6 bărbaţi din Mătăsaru, bănuiţi de proxenetism. 
 
Indivizii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care au fost prezentaţi instanţei, aceasta hotărând arestarea lor la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. 
 
Trebuie menţionat că unul dintre membrii grupării este Moise Emilian, cel care în vara anului trecut a ucis o fetiţă de 7 ani pe trecerea de pietoni, în timp ce conducea băut şi fără permis un bolid de lux. 
 
La vremea respectivă, singura măsură care s-a luat împotriva lui a fost controlul judiciar.
 
citeste totul despre: