EXCLUSIV: Infectată cu West Nile, a fugit din spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă în vârstă de 12 ani, din municipiul Feteşti, confirmată ca purtătoare a virusului West Nile, a fugit din Spitalul Municipal Feteşti, secţia Boli Infecţioase, în care era internată de mai bine de o săptămână.

Poliţia este pe urmele Mândrei Mihai, după ce copila în vârstă de 12 ani a părăsit pe ascuns secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Feteşti, infectată fiind cu virusul West Nile. Internată în data de 4 septembrie, cu suspiciune de West Nile, Mândra Mihai a primit, o săptămână mai târziu, vestea că este purtătoare a virusului respectiv, după ce anlizele de laborator au confirmat suspiciunile medicilor. După ce fata a fugit din spital, Direcţia de Sănătate Publică a cerut ajutorul Poliţiei, în speranţa că Mândra Mihai va fi depistată şi dusă înapoi pe secţia de Boli Infecţiose a Spitalului Municipal Feteşti.

Update: ora 12.00: Mândra Mihai este cea de-a patra persoană din judeţul Ialomiţa la care suspiciunea de West Nile a fost confirmată de medici, după ce doi bătrâni din Făcăeni şi un tânăr de 28 de ani, din Feteşti, fuseseră diagnosticaţi drept purtători ai virusului respectiv.

Vom reveni cu amănunte!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite