Cum se prepară inedita prăjitură cu ghimbir, scorţişoară şi cacao
0Prăjitura cu ghimbir, scorţişoară şi cacao este uşor de preparat şi va fi cu siguranţă pe gustul celor mari şi mici. În plus, toate ingredientele sunt la îndemână. Vă prezentăm în materialul de mai jos cum se prepară acest desert.
Iată mai întâi ingredientele de care aveţi nevoie: 4 ouă, 150 ml smântână pentru frişcă, 150 grame stafide, 5 grame scorţişoară, o jumătate de pahar de zahăr brun, 1 vârf de cuţit de praf de copt, 2 linguri cu praf de ghimbir, 5 linguri pudră de cacao, 150 grame de unt şi un pahar şi jumătate de făină.
Pentru a prepara inedita prăjitură, trebuie mai întâi să amestecaţi pudra de cacao cu făina, ghimbirul, scorţişoara şi praful de copt. Mixaţi după aceea ouăle cu zahărul. Următorul pas este de a adăuga smântâna pentru frişcă şi untul topit în prealabil. După aceea, compoziţia se toarnă peste făină. Se amestecă totul foarte bine, după care se adaugă stafidele. Se aşează compoziţia într-o tavă tapetată înainte şi se coace timp de trei sferturi de oră, la 180 °C. Prăjitura se lasă la răcit, iar ulterior se decorează cu fulgi de migdale.