Unde scapi de kilogramele acumulate de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mișcarea te scapă de kilograme
Mișcarea te scapă de kilograme

Ftparcurile, bazinul olimpic, sălile de aerobic sau cele de fitness  nu duc lipsă de clienți, mai ales acum, după sărbători, când piteștenii care au grijă de ei caută soluții rapide pentru arderea caloriilor  de care se fac vinovate mesele îmbelșugate de sărbători.

Friptura, sarmalele, piftia, toba, șoriciul, cozonacii și toate celelalte bunătăți  consumate de la Crăciun până la Revelion s-au transformat, pentru mulți dintre noi, în kilograme inestetice de care fiecare am vrea să scăpăm cât mai rapid.

 Cea mai l-andemână soluție  sunt  fitparcuruile  din Centru și din cartiere. Nu costă nimic și-n plus iei și o gură de aer. Cele mai bine dotate sunt  cel din Prundu,  Parcul Tineretului, Ștrand  şi Parcul 1907 care sunt şi cele mai aglomearate. Dezavantajul  ar fi că nu beneficiezi de sfatul unui antrenor  și tremuri un pic pentru că faci mișcare la sub zero grade celsius.


 Dacă vrei să arzi calorii lucrându-ți  mușchii ca la carte, sub îndrumarea  unui antrenor personal, poți merge la o sală de fitness. La Liviu Gym, de exemplu, pentru o şedinţă de fitness trebuie să scoți din buzunar  10 lei, în timp ce un abonament de 15 şedinţe,  55 de lei. Dacă vrei ca după fiecare şedinţă de fitness să mergi la saună, pachetul costă 15 lei iar abonamentul urcă la 70 lei.  Tarifele sunt apropiate și la celelate săli de fitness din Pitești.


 Aerobic modern


O altă  soluție  perntru a scăpa de kilogramele în plus ar fi Kangoo Jumps, una dintre cele mai moderne  tehnici  de aerobic din lume.  La sala  din complexul „Parole“ de pe strada Victoriei,  deocamdată singura din |Pitești unde se poate practica Kangoo Jumps , o oră de țopăială pe ghetele cu arcuri costă 20 de lei în timp ce preţul unul abonament de 10 şedinţe este de 180 de lei, tariful incluzând şi închirierea ghetelor. Programul este miercuri, joi și vineri, de la ora 17.00.
 Tot la “Parole” poți  încerca (după 10 ianuarie),  și Zumba , dansul  care  arde rapid caloriile. Mixul de aerobic și fitness cu mișcãri accelerate tonifică și sculpteazã corpul în doar câteva ședințe.  În doar o oră de Zumba  pot fi arse până la 900 de calorii. Un alt avantaj este buna dispoziție cu care pleci de la sală, pentru că  muzica  foarte ritmată  îți aduce și o stare de veselie. O ședință costă12 lei iar un abonament de 12 ședințe, 100 de lei.

Înot de întreținere
 De slăbit, se poate slăbi și la  Bazinul Olimpic, chiar de astăzi: o oră de înot costă10 lei și poți să-ți iei cu tine și copilul. Dacă este prescolar plătește doar 7 lei pe oră. Tot atât plătesc și elevii, studenţii și pensionari. Un abonament de 12 ședințe  costă 80 de lei iar redus, ajunge la 70 de lei.
  Tot aici, o oră la sala de forță costă 7 lei iar un abonament de 12 ședințe,  60 de lei.  Ora de aerobic e ceva mai scumpă, 10 lei  iar pentru 45 de minute  de masaj trebuie să scoți din buzunar  25 de lei în timp ce. Există și abonament: 120 de lei pentru 10 ședințe.



Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite