Încă o noapte de frig la blocul B3 din Prundu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de 48 de ore, cele 34 de familii care locuiesc pe scara C a blocului B3 din cartierul Prundu  n-au mai aprins ochiurile la aragaz. Majoritatea apartamentelor au proprii aşa că au mai tremurat în case încă o noapte după ce Distrigaz a oprit, joi,  alimentarea cu gaze a respectivei scări de bloc ca urmare a constatării unei scurgere pe conducta interioară

De joi , conducta ce alimenta cu gaze scara C a blocului B3 din Prundu a rămas sigilată.


 “Ieri, la prânz, a venit, la cereare noastră, o firmă agereată de distribuitorul de gaze şi ne-a remediat problema. I-am chemat pe cei de la Distrigaz să constate că defecţiunea a fost rezolvată. Au venit, au  făcut o probă de presiune şi şi-au dat sema că până la ultimiul etaj  mai există o serie de alte pierderi pe conducta de gaze. Aş că sigiliul a rămas tot acolo ne-au pus să ne descurcăm, din nou, singuri, şi să rezolvăm problema.” explică Constantin Nicolae, administratorul  blocului.

 Disperaţi şi sătui de tremurat, oamenii au apelat la încă o firmă din lista  celor agreate de Distrigaz. Lucrările de remediere a problemelor au început în acceastă dimineaţă.

 “Ne va costa în jur de 150 de lei de familie dar  nu mai contează, important e să avem gaze că altfel o să ne îmbolnăvim după atâta frig. N-ai unde să faci o mâcare caldă, n-ai nici măcar unde să încălzeşti o cană cu apă. Şi sunt atâtea familii are au copii mici pe scară!”, spune Nicolae Mirea, unul dintre locatari.
Oamenii au primit asigurări că problema va fi remediată până în jurul orei 18.00. Urmează ca Distrigaz să facă o nouă verificare şi, dacă nu va mai constata alte pierderi de gaze, locatarii scării C a blocului B3 din Prundu ar putea avea, diseară, prima lor masă caldă din ultimele două zile.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite