Spectacol de artă urbană cu artiști locali și elevi, astăzi la Era Shopping Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai talentați artiști urbani din Oradea își dau întâlnire astăzi, începând cu ora 12.00, pentru un eveniment incendiar organizat la ERA Shopping Park. Graffiti-uri uriașe, street dance și concursuri de rime improvizate sunt reunite în programul dedicat tinerilor, denumit sugestiv „Homo Urbanus".

Orădenii doresc să participe la spectacolul de muzică și culoare îl pot urmări pe galeriile. Homo Urbanus este un eveniment complet și complex în cadrul căruia se vor desfășura simultan sesiuni de graffiti, reprezentanții de street dance și competiții de rime de hip hop. Participanții vor trebui să colaboreze și să demonstreze cât de inspirați sunt, dar mai ales cât de bine lucrează în echipe cu elevii de gimnaziu și liceu, la fel de talentați. Programul va începe la ora 12.00, când cei patru artiști urbani din grupul orădean Aking își vor pune la încercare talentul și creativitatea pentru a transforma uriașele panouri albe în adevărate opere de artă urbană. Pete 80 de spary-uri cu vopsea vor fi folosite pentru ca ideile tinerilor să prindă viață. Acestea vor putea fi admirate și analizate zilele următoare la Era Shopping Park. De atmosferă se va ocupa trupa H20 care va pune în scenă un număr de hip hop.

Distracție urbană

„Ne dorim să încurajăm, să orientăm și să susținem elevii din Oradea în direcțiile artei moderne. Sperăm să reușim acest lucru prin Homo Urbans, la care participă artiști locali și care se vor transforma în postura de tutori pentru elevi, lucrînd în echipe și prezentându-și creațiile", a explicat Claudiu Olaru, unul din artiștii care vor participa. La evenimentul de astăzi vor participa elevi de la mai multe școli din Oradea, cărora Era Shopping Park le-a pregătit, pe lângă distracție, cadouri și multe surprize.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite