Primele figurine, beculețe și ghirlande luminoase, montate în Parcul 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oradea a început să îmbrace straie de sărbătoare. Mii de metri de ghirlande luminoase, beculețe colorate și figurine vor fi monate săptămâna aceasta în cele mai importante zone din oraș. Primele ornamente au început să fie deja instalate în Parcul 1 Decembrie.

La fel ca şi în fiecare an, orădenii vor avea parte şi anul acesta de tradiţionalul iluminat de Sărbători. Primăria municipilui a început să împodobească cu ajutorul angajaţilor Luxten, firma care se ocupă de iluminatul stradal din Oradea, Parcul 1 Decembrue cu beculeţe multicolore şi ornamente specifice Sărbătorilor de iarnă.Montarea ghirlandelor şi a figurinelor luminoase se va face pe tot parcursul acestei săptămâni.

Beculețe vor lumina tot orașul

Momentan, acestea se montează în Parcul 1 Decembrie, urmând ca, până în data de 30 noiembrie, ghirlandele să fie montate şi în Piaţa Unirii, Piaţa Ferdinand şi pe strada Republicii pietonal. „Montarea şi punerea în funcţiune, în restul zonelor din oraş, se va face treptat, până înainte de Crăciun. Pornirea oficială a iluminatului va avea loc în Parcul 1 Decembrie, de 1 Decembrie, luminile urmând a fi aprinse până în prima săptămână din luna ianuarie 2011", au informat reprezentanții primăriei.

Totodată, orădenii vor putea admira, şi în acest an, în faţa Primăriei, ieslea cu scena Naşterii Mântuitorului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite