Oradea: FC Bihor nu are încă banii necesari pentru acest tur de campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: FC Bihor nu are încă banii necesari pentru acest tur de campionat
Oradea: FC Bihor nu are încă banii necesari pentru acest tur de campionat

Președintele demisionar al FC Bihor, Gheorghe Alexandrescu, a anunțat că astăzi îi expiră preavizul de 30 de zile și că teoretic de mâine clubul ar trebui să rămână fără conducere. La cererea primarului Oradei, Ilie Bolojan, atât el, cât și fiul lui, Adrian Alexandrescu, vor rămâne la cârma clubului până luni.

Președintele clubului susține că demisia lui și a fiului său nu a determinat autoritățile locale să-și reconsidere poziția față de FC Bihor Oradea. El susține că clubul se confruntă în continuare cu grave probleme financiare. Astfel, restanțele FC Bihor se ridică la 2.000.000 de lei, iar finanțarea acestui tur de campionat este încă incertă. "Nu mi s-a confirmat asigurarea necesarului de bani pentru acest tur de campionat. Eu am solicitat în scris un necesar de 1.805.736 de lei pentru acest tur. Aici nu am inclus restanțele. Consiliul Local a alocat până acum doar 500.000 de lei", a declarat în această dimineață Gheorghe Alexandrescu.

Somații de plată

Mai mult, acesta a spus că în cursul zilei de ieri clubul a primit o somație pentru plata dărilor către stat în cazul fotbalistului Lăzărean. Doar în cazul lui, FC Bihor trebuie să plătească la bugetul statului 4.354 de lei, la care se adaugă majorări în valoare de 4.110 lei, și începând cu 31 august 2009 penalități de 0,1% zilnic, până la plata sumei. "Urmează să vină somații și din partea fostului antrenor Kiss, Sfârlea, Sorin Buhaș și mulți alții", precizează președintele FC Bihor. El a adăugat că la cererea primarului Ilie Bolojan a acceptat să mai rămână la conducerea clubului până luni.

Sponsorizări

Vicepreședintelui Adrian Alexandrescu susține că în cele câteva luni de când e la cârma clubului a reușit să atragă sponsorizări în valoare de aproape 40.000 de euro. "Doar eu am făcut abonamente în valoare de 9.000 de lei", a mai adăugat Adrian Alexandrescu. Asta, în condițiile în care în ultimii ani numărul abonamentelor erau sub zece pe sezon. Aceste declarații vin ca urmare a atacurilor la adresa celor doi, venite din partea foștilor oficiali ai clubului, cum că nu ar fi interesați de situația clubului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite