Capacitate 2017. Baremul de punctaj al subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională Giurgiu

Capacitate 2017. Subiectele la Matematică, rezolvarea exerciţiilor, în direct 

Elevii de clasa a VIII-a au susţinut miercuri, 22 iunie, ultima probă a Evaluării Naţionale. După ce examenul se încheie, Ministerul Educaţiei va face public baremul de punctaj al subiectelor la matematică.

Absolvenţii claselor a VIII-a susţin miercuri, 22 iunie, ultima probă a Evaluării Naţionale, la matematică. Potrivit metodologiei de desfăşurare a examenului, în fiecare sală au fost montate camere video de supraveghere.

După proba la limba şi literatura română, desfăşurată luni 19 iunie, elevii de clasa a VIII-a se întorc în sălile de examen pentru a susţine proba la matematică a Evaluării Naţionale. 

La ora 13.00, la Adevărul Live Manuela Mişcoci, profesor de Matematică la Colegiul Naţional „Spiru Haret“ din Bucureşti, va rezolva subiectele primite astăzi de elevi. 

Calendar Evaluarea Naţională

Examenul elevilor de clasa a VIII-a se încheie miercuri cu proba la matemarică. Primele rezultate vor fi afişate pe data de 25 iunie, urmînd ca pe 26 iunie, cei nemulţumiţi, să poată face contestaţii. Rezultatele finale se depun pe 30 iunie.

Admiterea în învăţământul liceal se va face pe baza calcului mediei ponderate între media generală la evaluarea naţională susţinută de elevii clasei a VIII-a (80%) şi media generală de absolvire a claselor V-VIII (20%).


 

citeste totul despre: