Bărbat găsit spânzurat în tribunele unui stadion. Parchetul a deschis dosar penal

Bărbat găsit spânzurat în tribunele unui stadion. Parchetul a deschis dosar penal

FOTO Arhiva

Un bărbat de 27 de ani, din localitatea Vedea, judeţul Giurgiu, a fost găsit spânzurat de tribunele stadionului din această comună, un adolescent venit la joacă pe stadion fiind cel care a făcut descoperirea. Poliţiştii şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au deschis un dosar şi cercetează împrejurările morţii bărbatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constantin Vasilache, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 că un bărbat a fost găsit spânzurat de tribunele unui teren de fotbal, în comuna Vedea.

Cel care a făcut descoperirea este un adolescent în vârstă de 15 ani, care a mers la terenul de fotbal ca să se joace.

”O echipă complexă formată din poliţişti şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Vedea” a spus Vasilache.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

citeste totul despre: