Un bărbat a murit, iar doi copii au fost răniţi într-un accident produs sâmbătă seara

Un bărbat a murit, iar doi copii au fost răniţi într-un accident produs sâmbătă seara

Echipaj SMURD Arhivă Adevărul

Un bărbat a murit, iar doi copii au fost grav răniţi într-un accident petrecut sâmbătă seara în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, iar pentru scoaterea a două dintre victime a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tragic accident rutier a avut loc sâmbătă seara între localităţile Ciocârlia şi Cobadin, după ce o maşină a intrat într-un copac, la faţa locului deplasându-se o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de Serviciul Judeţean Constanţa.
 
Echipele de intervenţie au reuşit să-i scoată din maşină pe şofer şi un copil, bărbatul aflându-se în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă în cele din urmă a fost constatat decesul.  
 
Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, un băiat în vârstă de 10, aflat în comă a fost preluat de echipajul SMURD, iar celălalt băiat din autoturism, în vârstă de şase ani, care a suferit un traumatism cranian şi are stare de somnolenţă, a fost luat de ambulanţă, ambele victime fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
 
 
 
 
 
 
citeste totul despre: