PSD Constanţa: „S-a constituit un guvern-fantomă, în scopul preluării puterii“

PSD Constanţa: „S-a constituit un guvern-fantomă, în scopul preluării puterii“

Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei PSD Constanţa anunţă că membrii de la Constanţa rămân consecvenţi îndeplinirii programului de guvernare şi prin care condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării de către Sorin Grindeanu şi Victor Ponta.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD rămâne consecventă îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetăţeni.
 
Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD condamnă tentativa de preluare ilegitimă a guvernării în numele Partidului Social Democrat de către Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, care nu mai sunt membri ai acestei formaţiuni”, se arată în declaraţia social-democraţilor constănţeni.
 
“Organizaţia Judeţeană Constanţa a PSD apreciază că acţiunile din ultima perioadă ale celor doi foşti membri PSD demonstrează că a existat un plan premeditat de subminare a activităţii guvernamentale, prin constituirea unui guvern fantomă, în scopul preluării personale a puterii. De asemenea, aceste demersuri disperate dovedesc tuturor justeţea deciziei luată de PSD, prin forurile sale statutare de conducere”, se precizează în declaraţia PSD Constanţa.
 
Felix Stroe, preşedintele social-democraţilor constănţeni, a transmis, sâmbătă, că Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive, considerând că un asemenea demers contravine grav tuturor principiilor democratice.
 
“Sorin Grindeanu şi Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forţă a puterii executive a statului. PSD condamnă categoric tentativa ilegitimă a celor doi foşti membri ai partidului, Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român. În toate aceste acţiuni ilegitime, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat şi nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice.
 
Forurile statutare de conducere ale partidului nu i-au mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acţiuni ilegitime, ceea ce înseamnă că cei doi acţionează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor”, a transmis sâmbătă, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa.
 
citeste totul despre: