Ce magazine găsiţi în Maritimo Shopping Center, mall-ul ce s-a deschis la Constanţa

Ce magazine găsiţi în Maritimo Shopping Center, mall-ul ce s-a deschis la Constanţa

Maritimo Shopping Center

Cel mai mare mall din sud-estul ţării s-a deschis vineri dimineaţă cu promoţii şi o tombolă cu un premiu exclusivist - un autoturism Mercedes C Klasse. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Mall-ul va fi deschis zilnic, între orele 9.00 şi 22.00. În total, 130 de magazine au fost deschise în incinta centrului comercial ce are o suprafaţă totală de 112.000 de metri pătraţi. Reţeaua franceză Auchan deschide în Maritimo Center primul hipermarket din Constanţa. Tot la Maritimo Center deschide un magazin şi retailerul suedez de modă H&M, dar şi germanii de la C&A şi New Yorker.

Click pe poze pentru galerie foto!


Clienţii vor avea la dispoziţie magazine Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, Peek & Cloppenburg, Zara, Navigare. Tot aici va fi şi primul centru de squash din Constanţa, un sport  asemănător tenisului de câmp, un centru de fitness, precum şi locuri de joacă pentru copii, dar şi restaurante. În primăvara anului viitor va fi deschis şi cinematograful multiplex cu opt ecrane al Cinema City, companie ce deţine cinematografe în Polonia, Cehia, Ungaria şi Bulgaria. 

Investiţie de 100 de milioane de euro

Parcarea mall-ului are peste 2.200 de locuri, iar accesul se face de pe varianta oraşului. Întreaga investiţie la Maritimo Center, dezvoltată de concernul austriac  Immofinanz, se ridică la peste 100 de milioane de euro. Noul mall a creat la Constanţa peste 1.000 de locuri de muncă.

Află ce tombole sunt organizate la Maritimo Shopping Center!

Vezi aici cine a participat la inaugurarea oficială a mall-ului!


Cinci mall-uri la Constanţa

Maritimo Center este al cincilea mall deschis la Constanţa, oraşul de la malul mării fiind foarte curtat de investitori. Tomis Mall este cel mai vechi din oraş, fiind până la Revoluţie cel mai mare magazin al Constanţei; s-a extins în ultimii ani, însă multe spaţii comerciale au rămas neocupate. Doraly Mall din zona KM 4-5 găzduieşte firme de comerţ cu amănuntul, bănci, restaurante, baruri şi fast food-uri. Centrul Comercial Carrefour Tom, de la ieşire din Constanţa spre Ovidiu, a fost deschis în octombrie 2006. City Park Mall, ce aparţine omului de afaceri Elan Schwartzenberg, a fost deschis în 2008, în Parcul Tăbăcăriei.


citeste totul despre: