Arpad Paszkany acuză:" Am pierdut 15 puncte pe mâna arbitrilor"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul campioanei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a lansat un atac violent la adresa arbitrilor care au dezavantajat grav, în opinia sa, CFR-ul în acest sezon.

"Am pierdut cel puţin 15 puncte strict pe mîna arbitrilor. Teo în tur, cu Astra, nu a acordat trei penlty-uri din care două au fost flagrante. Tuşierul i-a spus în cască că e fault în careu dar Crăciunescu i-a răspuns că el este centralul. M-am săturat să-i număr greşelile. Taică-su este mai mereu citat. Nu vreau să mai am de-a face cu familia lor. Sper să nu mă mai arbitreze, seniorul este un om ranchiunos şi îl influenţează şi pe Teo", a spus Paszkany la Digisport.

"Cu Timişoara ştiţi foarte bine cum am pierdut. Arbitrul din meciul cu Poli a fost incompetent, acolo nu mai pot spune că a fost răuvoitor. Dacă era altul în locul meu, după meciul cu echipa din Timişoara, chema DNA-ul. Sezonul ăsta am tăcut dar de aici încolo nu se mai poate aşa. Nu am nimic cu cei de la conducerea arbitrajului dar trebuie să facă curăţenie. Să-i mai dea afară şi să aducă tineri, una e să îi văd că greşesc pe cei fără experienţă decît pe cei de acum, care condul meciurile la şmecherie", a mai precizat omul cu banii de la CFR Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite