FOTO  Parlamentar de Cluj îşi scoate la vânzare vila cu aproape 800.000 de euro „ca să scape de costurile inutile“

FOTO  Parlamentar de Cluj îşi scoate la vânzare vila cu aproape
800.000 de euro „ca să scape de costurile inutile“

Aurelia Cristea, la înmânarea mandatului de consilier judeţean  FOTO: Ciprian Melnic, Facebook

Deputatul clujean Aurelia Cristea (USL) îşi vinde vila din cartierul clujean Andrei Mureşanu. Aceasta spune că respectiva locuinţă este scoasă la vânzare de câteva luni bune, că atunci a făcut o evaluare a cheltuielilor şi spune că a dorit să taie din cheltuielile inutile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre parlamentarii judeţului Cluj, Aurelia Cristea, îşi vinde una dintre proprietăţile sale din cartierul Andrei Mureşanu din Cluj-Napoca. Preţul vilei este de 750.000 de euro şi este negociabil, susţine deputatul Aurelia Cristea.

Vila parlamentarului este una modernă care, potrivit descrierii de pe site-ul agenţiei imobiliare (unde sunt publicate şi fotografii cu proprietatea) care o vinde, are pardoseli exterioare, placaje gard şi granit marca Graniti Fiandre (Italia), sistem de încălzire în pardosea tip Rehau, cu distribuitoare la fiecare nivel şi termostat la fiecare nivel şi cameră.

Vila are două etaje şi terasă pe acoperiş.
Pardoseala din băi şi demisol, plus garaj, iar faianţa şi gresia sunt de firmă - Graniti Fiandri (Italia). La fel şi pardoselile intermediare şi casa scării - unde a fost pusă marmura Luigi Antollini.

Vila are saună, internet, cablu şi telefonie fixă în toate încăperile, o cameră pentru sport. Mobilierul din camere a fost importat din Italia, la fel şi cel din bucătărie. Fiecare etaj al vilei este prevăzut cu instalaţie de video interfon, sistem de alarmă pe bază de senzori şi sistem supraveghere video exterior conectat la firma de pază.

„Casa este scoasă la vânzare de câteva luni bune, când am făcut o evaluare şi am vrut să reduc costurile inutile“, a declarat deputatul Aurelia Cristea pentru „Adevărul“.

Bunurile parlamentarului

Potrivit declaraţiei de avere din 2012, postată pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, Aurelia Cristea are în conturi circa 90.000 de lei şi puţin peste 5.000 de euro, bijuterii şi opere de artă de aproximativ 35.000 de euro. Are şi datorii în valoare de 134.000 de lei. Deţine trei terenuri în judeţul Cluj şi trei case - una în Cluj-Napoca de 396 de metri pătraţi, alta în comuna clujeană Negreni de 80 de metri pătraţi şi o casă de vacanţă în comuna clujeană Călăţele de 156 metri pătraţi.

În 2006, Aurelia Cristea şi-a cumpărat un autoturism Ford Fiesta, şi-a mărit depozitul bancar de la 30.000 de euro la 100.000 de euro şi a vândut un imobil cu terenul aferent în valoare de 2,7 milioane de lei. Cristea a avut, în 2005, un venit anual de 32.930 lei (9.100 euro) din funcţiile deţinute la Unita Turism Holding Timişoara şi Asicons Broker de Asigurare, relatează Ziarul Financiar.

citeste totul despre: