VIDEO Pilot de avioane, protagonistul unor scene incredibile, în Buzău. „A zburat” cu maşina într-un indicator, după care a vrut să fugă de poliţie

VIDEO Pilot de avioane, protagonistul unor scene incredibile, în Buzău. „A zburat” cu maşina într-un indicator, după care a vrut să fugă de poliţie

Un tânăr din Braşov a provocat un accident spectaculos chiar la intrarea în municipiul Buzău. Bărbatul de 27 de ani, pilot la Şcoala de aplicaţie de la Boboc, s-a urcat băut bine la volan alături de un coleg de serviciu, aflat şi el tot în stare de ebrietate. Şoferul a încercat să fugă după ce a provocat incidentul în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Tânărul, Alin Agape, originar din Braşov, s-a urcat la volan, alături de un amic. Plimbarea s-a terminat extrem de prost, deoarece, în rondul din nordul oraşului Buzău, BMW-ul condus de braşovean a ieşit de pe carosabil şi s-a oprit pe un scuar din zonă, lovind un stâlp metalic.
 
Şoferul a vrut să fugă însă a fost prins de poliţiştii locali. ”Un şofer în vârstă de 27 de ani, aflat la volanul unui BMW, a pătruns pe spaţiul verde al rondului deteriorând un indicator rutier. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto, cât şi pasagerul aflat în dreapta şoferului, au părăsit în fugă locul accidentului dar au fost opriţi de poliţiştii locali şi predati organelor de cercetare”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Buzău.
 
Alin Agape fost preluat de un echipaj şi transportat la spital, pentru preluarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Un prieten care se afla în maşina pilotului a fost şi el urcat într-o dubă a Poliţiei Locale. Bărbatul, în vizibilă stare de ebrietate, a declarat că a consumat alcool înainte de a se urca alături de amicul său în autoturism. Pilotul a rămas fără permisul de conducere în urmă cu câteva luni, atunci când poliţiştii l-ar fi depistat băut la volan. 

Alin Agape a refuzat şi recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. S-a ales cu dosar penal. Acesta avea permisul suspendat din data de 6 martie 2017, dar reprezentanţii IPJ nu au putut oferi informaţii despre alcoolemia cu care a fost depistat atunci. Acesta a absolvit în 2015 Academia Forţelor Aeriene de la Braşov.
 
 
Alin Agape se poate alege acum cu un nou dosar penal pentru distrugere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Protagonistul acestei întâmplări este un client mai vechi de-al poliţiei. Cunoscuţii au declarat că teribilistul tocmai fusese oprit şi de la zbor din cauza comportamentului, după ce a rămas fără permis pentru băutură. El este pilot la Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene de la Boboc.
 

 

citeste totul despre: