Minorul din Tăbărăşti, dat dispărut în octombrie, a fost găsit la Brăila

Minorul din Tăbărăşti, dat dispărut în octombrie, a fost găsit la Brăila

Cezar fusese dat dispărut în luna octombrie 2012                                                        FOTO: IPJ Buzău

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăririau reuşit să dea de urma lui Cezar Adrian Spirache, minorul în vârstă de 13 ani dat în urmărire la nivel naţional pentru dispariţie, din luna octombrie 2012.


Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat că după ce a plecat de la domiciliul părinţilor săi din satul Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi la sfârşitul lunii august 2012, Cezar Adrian Spirache s-a deplasat pe raza localităţii Lunca (comuna C.A. Rosetti) unde s-a angajat ca îngrijitor la o fermă de animale aparţinând unui localnic.

După aproximativ două zile, minorul a plecat şi de la ferma respectivă fără a spune cuiva despre acest lucru. Cu toate acestea, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Buzău au primit informaţii că minorul fusese văzut pe raza judeţului Brăila.

În urma colaborării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Brăila, s-a reuşit depistarea minorului în localitatea Însurăţei. Cezar Adrian Spirache a fost adus pe raza judeţului Buzău şi a fost internat în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Buzău.
citeste totul despre: