Două prezenţe buzoiene la „Mamaia Copiilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adina Răducan şi Ana „Dora” Găitanovici vor trofeul la festivalul de pe litoralCele două micuţe artiste au pregătit piese foarte bune, „Trurli”, respectiv „Lie,lie Ciocârlie”, cu care speră să impresioneze publicul şi juriul.

Piesa Adinei, „Trurli” este melodia interpretată de către cunoscuta Mihaela Mihai şi pe care micuţa cântăreaţă buzoiancă o pregăteşte de mai bine de trei luni pentru a face o impresie cât mai bună la Mamaia Copiilor.

A reuşit să treacă de toate preselecţiile cu ajutorul talentului şi dorinţei sale de a câştiga, speră că va aduce un trofeu la Buzău. „Eu m-am pregătit mult pentru acest concurs, dar am emoţii, chiar foarte mari, dar sper să trec peste ele atunci când voi urca pe scenă şi voi vedea publicul”, ne-a spus Adina Răducan. Micuţa cântăreaţă este deja obişnuită cu concursurile muzicale, pentru că a mai participat la „Ploaia Steluţelor”, „Vreau să fiu vedetă”. A fost îndrumată în carieră de către Horia Brenciu, împreună cu care a şi cântat în câteva spectacole.
 
Alături de Adina, la Mamaia Copiilor va urca încă o buzoiancă, Ana Teodora Găitanovici (10 ani), cunoscută cu numele de scenă Dora, care va interpreta piesa „Lie, lie, Ciocârlie”. La fel ca Adina, Dora este la a doua participare la acest festival. Cântă de la trei ani şi a fost îndrumată în carieră, printre alţii, de Mihai Trăistariu.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite