City Mall, evaluat la 21 de milioane de euro. Se caută cumpărător prin negociere directă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin cinci investitori vor depune garanţia şi vor participa la negocierile directe pentru preluarea centrului comercial City Mall, însă numărul celor interesaţi va creşte în următoarele zile, estimează Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), lichidatorul judiciar al City Mall.

"Estimăm că participarea va fi şi mai mare, pentru că numărul investitorilor care au demarat proceduri de due diligence este mai ridicat şi, probabil, aceştia aşteaptă ultimele zile pentru înscriere", a declarat Andreea Anghelof, Managing Partner Casa de Insolvenţă Transilvania.

Potrivit unui comunicat al CITR, la acest moment există cinci investitori care vor participa la negocierile directe pentru preluarea centrului comercial, toţi aceştia fiind pregătiţi să depună şi garanţia de participare de 5%, lucru care, în opinia lichidatorului judiciar, demonstrează interesul crescut faţă de achiziţionarea City Mall în cel mai scurt timp. Termenul limită de depunere a ofertelor în vederea achiziţionării City Mall este 16 septembrie 2011.

Demararea negocierilor directe pentru valorificarea City Mall se face la preţul de evaluare de circa 21 de milioane de euro, care a reieşit după analiza condiţiilor actuale de piaţă şi rezultatul licitaţiilor deja derulate.

Procedura de negociere directă pentru valorificarea City Mall a fost demarată începând cu luna august 2011, prin publicarea anunţului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directă.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite