Iniţiatorul protestului de la Codlea, amendat cu 5000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce aproape 200 de persoane au manifestat ieri seară în faţa spitalului închis de la Codlea, iniţiatorul protestului a fost amendat cu 5000 de lei pentru că demonstraţia nu a fost autorizată de primărie.

Amenda se adaugă altor măsuri contravenţionale pe care Erwin Albu, fost consilier local din Codlea, le-a primit de la autorităţi în ultimele luni. Acesta a organizat mai multe acţiuni de protest , menite să convingă autorităţile să redeschidă unitatea medicală din localitate.

„Consider aceste amenzi o încercare a autorităţilor de a intimida şi bloca demersurile noastre civice. Dacă amenda de 2.000 de RON pentru blocarea DN1 mi-am asumat-o, ca şi dosarul penal în acel caz, ajungându-ne cuţitul la os şi dorind să tragem un semnal de alarmă, fiind disperaţi că nimeni nu ne bagă în seamă şi că suntem batjocoriţi de autorităţi, celelalte amenzi le-am contestat, deoarece le consider un abuz din partea autorităţilor. Iar dacă privim cunatumul ultimei amenzi de 5.000 de lei, atitudinea autorităţilor devine şi mai clară", a declarat Erwin Albu.

Pentru ultima amendă primită, fostul consilier local spune că va depune o plângere penală de abuz în serviciu împotriva primarului din Codlea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite