Revista presei-O fetiţă de cinci luni a murit sufocată cu o pungă de celofan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Obiectiv -Vocea Brăilei descrie cu lux de amănunte condiţiile în care şi-a pierdut viaţa, un bebeluşul de numai cinci luni, material dezbătut şi în ediţia de ieri a ziarului Adevărul de Seară -Brăila. O fetiţă în vârstă de 5 luni, din comuna Zăvoaia a murit sufocată în condiţii suspecte, ne informează Obiectiv -Vocea Brăilei.

Tragedia s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 10.00, după ce mama fetiţei, Alina Mustafa, în vârstă de 18 ani, a lăsat-o singură pe aceasta şi a mers la bucătărie să-i pregătească ceva de mâncare.

Rămasă nesupravegheată, micuţa Simona ar fi băgat în gură o pungă de celofan care se afla pe pat, în apropierea ei, astupându-şi căile respiratorii.

Mama a revenit în cameră după 15 minute, dar şi-a găsit fetiţa moartă, sufocată cu ambalajul pachetului de biscuiţi, scrie în paginile ziarului Obiectiv

Acelaşi ziar pune pe tapet un caz rar de nepăsare

Brăila a pierdut unul dintre cele mai ambiţioase proiecte care viza reluarea unei tradiţii emblematice pentru oraşul nostru: înfiinţarea unei burse a cerealelor.

Concret, este vorba despre un proiect estimat la circa 50 milioane de euro, pentru realizarea căruia s-au luptat, culmea, sibienii.

Preşedintele Bursei Monetar-Financiare şi de Mărfuri din Sibiu (Sibex), Teodor Ancuţa, a anunţat însă că a renunţat la acest proiect din cauza indiferenţei manifestate în cei aproape 10 ani de la lansarea ideii de către autorităţile centrale.

Preşedintele acuză indirect samsarii de cereale, ale căror interese au primat în defavoarea acestui proiect, scriu redactorii ziarului Obiectiv -Vocea Brăilei

Finul lui Miron Mitrea va salubriza judeţul  titrează ediţia on-line a ziarului "Arcaşu"

La licitaţia pentru salubrizarea judeţului s-au înscris Compania Romprest, RER Ecologic Service Brăila, Rosal Bucureşti - firma lui Silviu Prigoană, Braicata SRL şi Eco Max Energy Măxineni.

Licitaţia a fost adjudecată de către Compania Romprest datorită preţului mic, de 88,60 lei pe tona de deşeuri transportate, sumă fără TVA, iar cel mai mare preţ cerut pe tonă se cifra la valoarea de 98 lei/tonă, fără TVA.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la SC Compania Romprest Service SA, adică Florian Walter, nu este altul decât finul lui Miron Mitrea, adică cel care era în cărţi pentru a aranja "ploile" de la Congresul PSD de zilele trecute, şi care fusese văzut împreună cu Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele PSD Brăila, amândoi "reuşind" să se decidă să îl susţină pe actualul preşedinte, Victor Ponta.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite