Alertă pe drumurile judeţene şi pe Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele două trenuri anulate sunt personale pe ruta Galaţi - Constanţa
Primele două trenuri anulate sunt personale pe ruta Galaţi - Constanţa

Drumuri închise, trenuri anulate şi restricţii pe Dunăre sunt câteva dintre ingredientele zilei de astăzi.

Viscolul puternic şi vizibilitatea redusă la cinci metri au determinat autorităţile să închidă mai multe drumuri: DN 23 Brăila - Olăneasca - Focşani, DN 2 B Brăila - Buzău, DE 584 Brăila - Bărăganu - Slobozia - Urziceni - Bucureşti, DN 22 Râmnicu-Sărat - Gradiştea - Brăila, DE 87 şi DN 2 B Şoşeaua de Centură pe relaţia Galaţi - Şendreni - Brăila - Buzău. Autovehiculele cu masa maximă autorizată de până la 3,5 tone pot circula doar pe Digul Brăila - Galaţi.

Primele trenuri anulate

Dacă până la această oră niciun tren nu a fost anulat, iar cele care ajungeau aveau întârzieri, în urmă cu puţin timp s-a luat măsura de anulare a trenului personal 8213 Constanţa - Galaţi pentru perioada 19 - 21 decembrie şi a trenului personal 8214 pe relaţia Galaţi - Constanţa pentru perioada 18 - 20 decembrie.

Şi traficul fluvial pe Dunăre a fost restricţionat pentru ambarcaţiunile mici, deşi până în prezent nu au fost semnalate sloiuri de gheaţă.

„Peste 50 de poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi sunt în trafic şi în microfiltre pentru îndrumarea participanţilor la trafic pentru spijin şi asigurarea fluidizării traficului în municipiu şi judeţ", a precizat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Acesta mai spune că poliţiştii brăileni recomandă tuturor participanţi la trafic să evite traseele lungi pentru că există pericolul ca şoselele să se blocheze din cauza viscolului în ciuda faptului că utilajele de deszăpezire acţionează în continuu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite