Gloria Bistriţa a făcut astăzi primul antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lotul Gloriei, la primul antrenament( sursă: www.acfgloria.ro)
Lotul Gloriei, la primul antrenament( sursă: www.acfgloria.ro)

Lotul Gloriei Bistriţa s-a reunit astăzi pentru primul antrenament din noul sezon competiţional. Din lot lipsesc pe Achim, Băjenariu şi Sukala, transferaţi pe ultima sută de metri la U Cluj. Echipa face prima săptămână de antrenament la Bistriţa, în aşteptarea unei decizii finale referitoare la liga în care va evolua

Componenţii lotului echipei Gloria Bistrita s-au reunit astăzi pe Stadionul Municipal Gloria, pentru primul antrenament după revenirea din vacanţă, anunţă site-ul oficial al clubului. Potrivit aceleaiaşi surse în zilele urmaătoare este programată vizita medical, care va fi efectuată la Spitalul Judeţean Bistrita-Năsăud.  Deocamdată echipa se va pregăti la Bistriţa:  „Pentru moment vom face pregatirea la Bistriţa, aceasta saptamana este una de reacomodare la efort, saptamâna viitoare se intră in cantonament aici, pentru o perioada de pregătire fizică", a declarat antrenorul Niculae Manea.

La primul antrenament au fost prezenţi fundaşii Frăsinescu, Costache, Traore Massuma( jucător din Cote d Ivoire,aflat în probe) portarii Albuţ, Irimia şi Sebeşteny, mijlocaşii Ciprian Petre, Mărginean, Mihăiţă Roman, Anton, Rogojan, Cornel Predescu şi Mihai Bode, de la FC Zalău. Din lista atacanţilor au fost prezenţi Marius Curtuiuş, Ioan Coman de la Victoria Brăneşti., Fofana Salifu şi Simon, de la Odorheiu Secuiesc. Din lot au fost absenţi nou transferaţii la U Cluj, Achim, Băjenaru şi Szukala, alături de Săceanu, Velcovici, Fernando Cafasso, Săceanu şi Keita, învoiţi.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite