Arădenii pot participa la un zbor deasupra cetăţii Şiria timp de patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi de astăzi la un concurs inedit de parapantă. Organizatorii spun că acest concurs este cea mai cotată competiţie de parapantism din ţară la care vor participa 50 de concurenţi profesionişti.

Peste 50 de sportivi profesionişti vor face demonstraţii cu parapanta, în aceste zile, în faţa iubitorilor de înălţime. Astăzi a început una dintre cele mai cotate competiţii de parapantism din ţară. Cupa Charlie Bravo este un eveniment de categoria a doua  al Federaţiei Aeronautice Internaţionale, clasat imediat după Campionatul European şi cel Mondial.

Etapă de Cupa României

Organizatorii au anunţat că probele şi traseele sunt extrem de periculoase şi că în concurs s-au înscris doar sportivi profesionişti. „Vor participa concurenţi din străinătate care vor zbura peste cetatea de la Şiria. Concursul va ţine până pe 2 mai, perioadă în care şi îndrăgostiţii de înălţime vor putea zbura contra cost cu instructorii aeroclubului”, a explicat Daniel Cojocaru, preşedintele Aeroclubului Charlie Bravo. Competiţia din aceste zile face parte din prima etapă a Cupei României.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite