Drumarii teleormăneni au pierdut bătălia cu zăpada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un drum naţional închis, unul restricţional şi 6 judeţene parţial blocate. Acesta este bilanţul după încă o noapte de deszăpezire. Cu toate că lucrurile încep să revină la normal în ceea ce priveşte circulaţia rutieră, iată că şi în această dimineaţă mai sunt destule drumuri închise în Teleorman.

Dacă zilele trecute au fost zeci de drumuri judeţene blocate, iată că în această dimineaţă doar 6 dintre acestea mai erau închise circulaţiei rutiere. Din păcate încă mai sunt şi două drumuri naţionale împracticabile. Potrivit unei informări a CNADNR, în această dimineaţă nu se putea circula pe DN 65A Turnu Măgurele – Roşiorii de Vede, iar pe DN 5C Giurgiu – Zimnicea, circulaţia era restricţionată pentru vehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

În ceea ce priveşte drumurile judeţene închise majoritatea se află în partea de nord a judeţului Teleorman.
DJ 612 (Sfinţeşti–Săceni–Ciolăneşti, Călugăru–Băbăiţa, Orbeasca–Călineşti şi Antoneşti–Rădoieşti)
DJ 504 B (Sfinţeşti–Gărăgău şi Trivalea Moşteni–Talpa)
DJ 703 (Siliştea Gumeşti–Ciolăneşti)
DJ 504 (limita judeţului Giurgiu–Cernetu–Alexandria)
DJ 506 (Găleteni–Talpa Poştei)
DJ 612 A (Spital TBC–Balta Sărată şi Crângeni–Plopii Slăviteşti).

Conform unui comunicat al CJ Teleorman, se lucrează în continuare pentru repunerea în circulaţie a drumurilor închise, pentru supralărgirea părţii carosabile şi pentru răspândirea de material antiderapant. Pe celelalte tronsoane de drumuri judeţene din Teleorman, nemenţionate mai sus se circulă în condiţii de iarnă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite