Alba Iulia: Ministrul Elena Udrea s-a întâlnit cu primarii PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a participat astăzi la Alba Iulia la o întâlnire cu primarii PDL din judeţ. Ministrul le-a prezentat aleşilor locali lucruri despre alegerile locale din PDL, dar şi proiecte pe care le promovează ministerul pe care îl conduce.

„Mesajele cele mai bune vin dinspre primari spre miniştri, nu dispre miniştri spre primari. Ei sunt primii în contact cu oamenii şi în momentele acestea sunt cei mai apropiaţi de cetăţeni, cei care ştiu cel mai bine ce probleme au oamenii, şi cei care ştiu cel mai bine şi care ar fi soluţiile la aceste probleme. Împreună vom încerca să găsim soluţii acestor probleme“, a declarat Elena Udrea înainte de a intra la discuţii cu primarii.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele PDL Alba, primarul din Alba Iulia Mircea Hava, preşedintele Consiliului Judeţean Ion Dumitrel şi parlamentarii partidului. Întâlnirea a fost organizată la Hotelul Medieval unde ministrul a fost primit cu onoruri de garda traseului celor trei fortificaţii.

image

„Avem o discuţie politică, legată şi de viitorul calendar de alegeri, dar şi de proiecte. Este vorba de a pregăti o foaie de parcurs a ceea ce va însemna şi partea politică şi partea legată de administraţie. Vor fi prezentate aleşilor PD-L de către ministrul care le-a lansat, fie că este vorba despre anveloparea blocurilor, asfaltarea de drumuri sau programul de construire a sălilor de sport. Am vrut ca primarii noştri să audă toate acestea din gura ministrului care le-a lansat“, a afirmat liderul organizaţiei, Mircea Hava.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite