„Spaima Aiudului“, bărbatul cu peste 30 de dosare penale, a mai primit două condamnări la închisoare cu executare

„Spaima Aiudului“, bărbatul cu peste 30 de dosare penale, a mai primit două condamnări la închisoare cu executare

Ciprian ”Corco” Maxim are la activ peste 30 de dosare penale

Ciprian „Corco” Maxim, de 31 de ani, poreclit şi „Spaima Aiudului”, a primit două noi condamnări cu executare în două dosare penale în care a fost judecat pentru infracţiuni cu violenţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciprian „Corco” Maxim a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru lovire, acesta urmând să execute şi un rest de pedeapsă de 1 an şi aproape 3 luni. Pedeapsa finală aplicată în acest dosar prin decizia Curţii de Apel Alba Iulia, din 20 iunie 2017, este de 2 ani şi circa o lună de închisoare. ”Spaima Aiudului” a recunoscut fapta şi mai trebuie să plătească 1.500 de lei daune morale către partea vătămată.
 
În cel de-al doilea dosar, inculpatul a fost condamnat definitiv, în 6 iulie 2017, la 1 an şi 4 luni de închisoare cu executare, infracţiunile reţinute în sarcina acestuia fiind ultrajul contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, port fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare. Din această pedeapsă, ”spaima Aiudului” ar mai avea de executat doar câteva luni având în vedere că a fost în arest preventiv, respectiv în arest la domiciliu, în perioada 18 – 19 august 2016 şi din 20 octombrie 2016 până la momentul pronunţării instanţei.
 
Pe lângă pedeapsa principală, inculpatului i-a fost interzis dreptul de a deţine şi purta orice categorie de arme şi dreptul de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice pe o perioadă de 1 an şi 4 luni de la data finalizării executării pedepsei.
 
Fost fotbalist, bărbatul este cunoscut drept un veritabil ”terorist” la nivel local din cauza scandalurilor în care a fost implicat în ultimii opt ani. Ultima condamnare cu executare datează din 2013, când a primit 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru fapte similare, fiind eliberat condiţionat. ”Corco” are la activ peste 30 de dosare penale pentru lovire, vătămare corporală, furt şi alte infracţiuni comise cu violenţă. Cu majoritatea victimelor s-a împăcat, astfel încât dosarele nu au mai ajuns în instanţă. Multe dintre dosarele care au ajuns să fie judecate s-au finalizat tot cu ”împăcarea părţilor”.
 
”Spaima Aiudului” a primit, totuşi, câteva condamnări la amendă penală, două la închisoare cu suspendare şi încă patru la închisoare cu executare. Ciprian Maxim a fost condamnat în 2009 la 1 an de închisoare pentru distrugere. Tot în 2009 a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 1.500 de lei pentru lovire. În anul 2010, tânărul a primit o pedeapsă de 2 ani cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri. La acestea se adaugă cele trei condamnări cu executare din 2013 şi 2017.

citeste totul despre: